Handdoeken

Handdoeken

Handdoeken zijn onmisbaar in iedere badkamer. Mix & match onze mooie, kwalitatieve maar vooral heerlijk zachte handdoeken en maak je momenten in de badkamer compleet.

Pip Studio badhanddoeken: zacht, zachter, zachtst

Houd jezelf warm in een fijne handdoeken na een heerlijke douche. Helemaal zen worden in bad of je gedachten laten gaan onder de douche. Verheug jij je ook op een heerlijk rustige avond in je badkamer? Bij Pip Studio houden we van een zacht gevoel van binnen, maar ook van buiten. Voor dit gevoel zijn heerlijke zachte handdoeken een echte must-have. Door het hoogwaardige materiaal voelen de handdoeken niet alleen heel zacht maar ook stevig aan. Hoe fijn is dat?

Nieuwe badhanddoeken kopen?

Welke afmeting handdoeken je ook naar op zoek bent, bij Pip Studio vind je een ruim assortiment met kleine en grote handdoeken. Zoek je er eentje om je haar in te wikkelen? Kies dan voor de kleinste maat badhanddoek, 55x100 cm. Wikkel je jouw handdoek liever om jezelf heen als je de badkamer uitstapt? Dan is onze grote handdoek 70x140cm aan te raden.

Strand- of saunahanddoek

Een dagje naar het strand, dan kan een strandlaken natuurlijk niet ontbreken. Of ga je lekker een avond ontspannen in de sauna? Vergeet dan je saunahanddoek niet, ons badlaken is groot én neemt gemakkelijk vocht op.

Basic effen badhanddoeken

Hou je het graag rustig in je badkamer? Kies dan voor de effen gekleurde handdoeken. Ze zijn te krijgen in verschillende mooie kleuren zoals blauw, groen, koraal, khaki of roze. Voor een warme uitstraling in je badkamer raden we aan een kijkje te nemen tussen de blauwe en khaki Tile De Pip handdoeken. Maar dans jij liever rond op vrolijke meezingmuziek, dan passen de handdoeken uit de Good Evening serie waarschijnlijk meer bij jou.

Happy kleurrijke badhanddoeken

Ben je van plan jouw badkamer een vrolijke touch te geven? Dan heb je bij Pip Studio genoeg keuze. In Good Evening collectie vind je handdoeken met elegante bloemen met vogels en vlinders als detail. Alle handdoeken zijn perfect met elkaar te mixen & matchen zodat jij kan stralen in je badkamer.