Profiteer van hoge kortingen in onze luxe outlet.
Maar... wees er snel bij want op is op! Naar de outlet!

Privacyvoorwaarden

Privacyverklaring

 

Wet Bescherming Persoonsgegevens

Pip Studio houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Dit betekent dat al je gegevens vertrouwelijk en beveiligd worden opgeslagen op een beveiligde server. De Autoriteit Persoonsgegevens ziet er persoonlijk op toe dat jouw persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en je privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft. 

Recht op inzage en correctie
Je mag Pip Studio op elk moment om inzage in jouw gegevens vragen. Daarnaast kun je ons vragen om je persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen wanneer deze onjuist, onvolledig of niet relevant zijn.

 

Cookies

 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden of technieken waarmee bij een bezoek aan een website informatie op jouw computer wordt geplaatst. Zowel Pip Studio als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Cookies worden niet gebruikt om privégegevens van jouw apparaat te halen of wachtwoorden te achterhalen. 

Waarom zijn er cookies?

Door gebruik te maken van cookies zorgt Pip Studio er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze website niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. We maken door cookies het surfen op onze website makkelijker voor je. Daarnaast kunnen we cookies gebruiken om je - op basis van je getoonde interesse op pipstudio.com - relevante pipstudio.com aanbiedingen te doen.

Wil je geen cookies?
Als je helemaal niet wilt dat websites cookies op jouw computer plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Als je geen cookies wilt, kunnen wij niet garanderen dat onze website helemaal goed op jouw computer werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of zelfs helemaal niet kunt zien. Daarnaast worden bij het weigeren van cookies de advertenties die je op websites ziet niet meer toegespitst op jouw interesses.


Veilig betalen via Adyen

 

Pip Studio garandeert een veilige en betrouwbare transactie met jou en je bank, want alle betalingen op pipstudio.com gaan via betaalservice Adyen. Adyen waarborgt veiligheid bij transacties door middel van een veilige SSL-verbinding. Adyen is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende Payment Service Provider (PSP).

 

Veilige SSL-verbinding 

Je transacties vinden plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding (bekend door het gele slotje rechtsonder in het beeldscherm) garandeert een veilige transactie met jouw bank. Deze vorm van encryptie (versleuteling) voorkomt dat kwaadwillenden je gegevens kunnen gebruiken.
Je bank zal tijdens de betaling op pipstudio.com zelf verbinding maken met een SSL-verbinding waardoor het pictogram (het gele slot) bij jou komt te vervallen. Dezelfde veilige SSL-verbinding is daarentegen wel aanwezig.

 

Betalen vanuit het buitenland

Ook vanuit het buitenland vinden je betalingen plaats op een veilige SSL-verbinding.

Je creditcardnummer wordt eenmalig gebruikt voor betaling van jouw order en daarna niet verder opgeslagen. Pipstudio.com kan je betaalgegevens daarom niet nog een tweede keer gebruiken.