Kaarsenhouders

Wat is er nu fijner dan je huis op te lichten met kaarsen en mooie kandelaars? Kies jouw favoriete item en geef je huis een warme en gezellige uitstraling.

Kleurrijke kaarsen en kandelaars

Kaarsen en kandelaars zorgen voor een knusse look van je woonkamer. Houd jij ook van warmte en gezelligheid? Dan heeft Pip Studio mooie kaarsen en kandelaars welke je interieur compleet zullen maken. Deze items zorgen voor sfeer in huis en maken daarmee ook ’s avonds je woonkamer een eyecatcher.

Mix en match met kleuren

De kaarsen en kandelaars van Pip Studio zijn er in verschillende kleuren. Of je nu houdt van rood, groen of bijvoorbeeld geel, de items van Pip Studio zorgen ervoor dat elke kaars op zijn mooist brandt. Daarnaast zijn de kandelaars afgewerkt met een mooie glans voor een extra finishing touch. Mix en match verschillende kleuren en modellen om je huis een nieuwe look te geven.

Welke maat kies jij?

De kaarsen en kaarsenhouders zijn naast de verschillende kleuren ook verkrijgbaar in verschillende maten. Houd je meer van kleine kaarsen? Dan zal je vrolijk worden van de 9 cm en 11 cm kaarsen. Wist je dat ook de kandelaars verkrijgbaar zijn in een klein formaat? Zo is de 14 cm kandelaar geschikt voor liefhebbers van kleine accessoires. Ben je meer van de grote kaarsen en kandelaars? Kies dan voor een van deze pronkstukken. Of je nu voor kleine of grote kaarsen wilt kopen, bij Pip Studio zal jij je favoriet vinden.

Maak je interieur compleet

Om je interieur compleet te maken combineer je je nieuwe kaarsen & kandelaars met andere Pip Studio woonaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vintage vloerkleed, zachte sierkussens of een kleurrijke vaas om je huis mee op te vrolijken? Bekijk alle woonaccessoires en geef je interieur een nieuwe uitstraling.