Profiteer van hoge kortingen in onze luxe outlet.
Maar... wees er snel bij want op is op! Naar de outlet!

Heb je hulp nodig?

Retouren

30 dagen retourmogelijkheid

Op al je aankopen bij Pip Studio heb je 30 dagen bedenktijd. Dus mocht je om wat voor reden dan ook niet blij zijn met je aankoop, dan kun je het binnen 30 dagen retour sturen naar Pip Studio. Uiteraard dient het product dat je retour stuurt ongebruikt, in de originele staat en de originele verpakking te zitten. 

Let op: retourzendingen die na meer dan 30 dagen worden toegestuurd, kunnen wij niet accepteren. De producten zullen ook niet op kosten van Pip Studio weer terug worden gestuurd.

Op welke manier kan ik mijn artikel(en) retourneren?

Wil je een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel? Let dan op de volgende punten:

 • Zorg dat je artikelen in de originele plastic verpakking zitten inclusief labels en stickers, zoals je ze ook ontvangen hebt. Op deze plastic verpakking zitten namelijk stickers met informatie die belangrijk zijn voor Pip Studio om je retour goed te kunnen verwerken.
 • Als je beschikt over een "Mijn Pip account", dien dan eerst een retourverzoek in.
 • Plak het retouradreslabel op het pakket. Je treft het retouradreslabel linksonder op de pakbon aan.
 • Voeg de pakpon bij de inhoud van het pakket.
 • Bij retournering via UPS Acces Point (voorheen Kiala) gebruik je tevens het UPS retourlabel.
 • Geef het pakket af bij het postorderbedrijf van jouw keuze.
 • Zodra we jouw pakket binnen hebben, verwerken we deze retour binnen 14 dagen.

Je kunt je artikelen op twee verschillende manier retourneren naar Pip Studio:

1. Via onze retourbalie in Nieuwegein

Wil je liever de producten persoonlijk komen afgeven (dus zonder verzendkosten te betalen), dan kun je langskomen bij onze retourbalie van onze logistieke partner in Nieuwegein:

         Active Ants (Pip Studio)
         Zeelandhaven 6
         3433 PL Nieuwegein

2.     Via PostNL, DHL of ieder ander postorderbedrijf

Tot slot kun je er voor kiezen om je pakket via een ander postorderbedrijf retour te sturen, bijvoorbeeld PostNL of DHL. Plak de retoursticker (die je bij je bestelling ontvangen hebt) op het pakket en breng het vervolgens naar het postorderbedrijf. Retourneren is op eigen kosten en risico. Maak gebruik van Track&Trace om je retour te volgen.

Of je nou voor UPS Acces Point (voorheen Kiala) of een ander postorderbedrijf kiest, zorg er altijd voor dat je het verzendbewijs goed bewaart, zodat je de status van je retourzending goed kunt volgen.  

Kan ik Homewear en Beachwear artikelen retourneren?

Vanuit hygiënisch oogpunt is het noodzakelijk dat je je onderkleding aanhoudt tijdens het passen van kleding zoals badjassen, homewear, homecoats en kimono’s. Daarnaast is het noodzakelijk dat je tijdens het passen de hygiënestrip in bikinibroekjes en badpakken laat zitten.

Mocht je onverhoopt toch een artikel van Homewear of Beachwear willen retourneren, dan gelden de volgende voorwaarden:

 • Het artikel is verpakt in de originele verpakking (inclusief vloeipapier).
 • Het artikel is ongedragen, niet beschadigd, niet gewijzigd, gewassen of vuil.
 • De hygiënestrip is niet verwijderd.
 • Het prijskaartje is nog aangehecht.

Mocht jouw retour niet aan deze voorwaarden voldoen, dan wordt de retour niet geaccepteerd. We zullen je in dat geval per e-mail informeren en het artikel weer naar je terugsturen.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Zodra wij jouw retour ontvangen, krijg je een bevestigingsmail van ons. Het retourartikel wordt dan in behandeling genomen. Binnen twee weken ontvang je het aankoopbedrag van het artikel terug op jouw rekening. 

Hoe ontvang ik mijn geld terug?

Zodra jouw retourartikel door Pip Studio is geaccepteerd, storten wij het aankoopbedrag naar je terug. Deze terugstorting gaat naar hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij jouw bestelling betaald hebt. Het bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending worden teruggestort. Mocht je nog een betalingsachterstand open hebben staan bij Pip Studio, dan verrekenen we het bedrag met dit openstaande saldo. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, die krijg je dus niet terug. 

Wil je een artikel ruilen?

Helaas is het nog niet mogelijk om je aankopen van Pip Studio te ruilen. Wat je wel kunt doen, is je aankoop retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Je dient je oude bestelling dan binnen 30 dagen te retourneren. Houd er rekening mee dat er voor je nieuwe bestelling opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht. 

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

We doen uiteraard altijd onze uiterste best om je bestelling goed naar je op te sturen. Maar mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je bestelling niet compleet of beschadigd is, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar via support@pipstudio.com of +31 (0)30 2271060.